Moje Whole30 – 19. den, opékání buřtů

Whole30 jídelníček:

  • SNÍDANĚ: fritatta (vajíčka, cuketa, losos), rajčata, mrkvová kaše (podušená mrkev na cibulce) + angrešt a kafíčko s kokosovým mlékem
  • OBĚD: salát (ledový salát, rajčata, paprika, okurka) + malý tuňák; rybíz a 2 lžíce kokosu
  • VEČEŘE: vepřový plátek, mrkvová kaše, rajčata, kešu; Později ještě opíkání: 1 špekáček LIDL (85% masa, olivy, kešu, paprika, česnek, 1 placatá broskev
  • POZNÁMKY: Oběd mi nestačil, bylo málo tuňáka a tak jsem měla hodně brzy hlad. Večer jsem to s porcí přepískla, moc kešu ořechů (ale jsou tak dobrý).
Snídaně
Presso s kokosovým mlékem po snídani
Obídek
Sladká tečka 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.